Yhteys

Tanja Hakala

Asiakaspalvelupäällikkö
Puhelin: 040 138 88 51
tanja.hakala@accountorhr.fi

Ota yhteyttä

Liisa O’Carroll

Myyntijohtaja, työaikaratkaisut
Puhelin: 040 028 0238
liisa.ocarroll@accountorhr.fi

Ota yhteyttä

Kati Sauranen

Myyntipäällikkö
Puhelin: 040 143 6937
kati.sauranen@accountorhr.fi

Ota yhteyttä

Aki Tsupukka

Tuoteasiantuntija (Myynti)
Puhelin: 040 670 7506
aki.tsupukka@accountorhr.fi

 

Ota yhteyttä

Referenssejä

”Yksilölliset koulutukset ovat olleet asiantuntevia”

Teija Lamminen, Varsinais-Suomen Asumisoikeus Oy

TuntiVelhon koulutukset

Kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä opastustarpeissa avuksi ovat ohjelman kattavat pdf-ohjeet, jotka löytyvät TuntiVelhon ohjeet-valikosta ohjelmaan kirjauduttuasi.

Uuden käyttäjän perehdyttäminen

Suosittelemme, että uusi esimies tilaa koulutuksen ohjelman käyttöön. Ensisijaisesti uusien esimiesten koulutus tapahtuu puhelimitse etäopastuksena. Puhelinkoulutuksen voi tilata ennakkoon tästä. Uusien käyttäjien on myös mahdollista varata koulutus TuntiVelhon toimistoille Espooseen tai Jyväskylään.

KoulutusTour

TuntiVelhon koulutuksia toteutetaan keväisin ja syksyisin järjestettävillä koulutuskiertueilla asiakaskohtaisesti. Keväisin kiertue toteutetaan yhteistyössä Accountorin toimistojen kanssa eri puolilla maata. Asiakasyritykset voivat varata yrityskohtaisia koulutusaikoja ilmoittautumisen yhteydessä kerrotuille ajankohdille haluamalleen Accountorin toimistolle. Syksyn kiertueella kouluttajamme saapuvat paikan päälle asiakkaan omiin tiloihin kouluttamaan käyttäjiä ohjelman käyttöön. Koulutustilaisuuksissa käytetään asiakkaan omia ohjelmasta löytyviä tietoja, jolloin kaikki koulutuksen aikana tehdyt muutokset säilyvät käytössä jatkossakin.

EtäkoulutusTour

EtäkoulutusTour on puhelimitse järjestettävä asiakaskohtainen koulutustilaisuus, joka järjestetään keväisin ja syksyisin. Soitamme silloin käyttäjälle ennalta sovittuna aikana, kun hän on kirjautuneena TuntiVelhoon. Koulutuksen aikana käsittelemme TuntiVelhosta löytyviä asiakkaan omia tietoja ja näin varmistamme, että kaikki koulutuksen aikana tietoihin tehdyt muutokset / lisäykset ovat käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Muut koulutukset

KoulutusTourin ulkopuolella tarjoamme asiakaskohtaisia koulutuksia ensisijaisesti TuntiVelhon toimistoilla Espoossa ja Jyväskylässä. Laajemman koulutustarpeen ollessa kyseessä – esimerkiksi uuden yksikön käyttöönoton tai ohjelman käytön laajentamisen yhteydessä – koulutuksen voi sopia myös paikan päälle asiakkaan omiin tiloihin.

Tilaa koulutus

Mikäli lomake ei näy, pääset täydentämään sen myös täältä

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top