Pätevä apu työaikakirjanpitoon

TuntiVelho on osa työvuorosuunnitteluun tarkoitettua TyövuoroVelhoa, jonka avulla jo sadat yritykset ilmoittavat palkkatietonsa palkanlaskijalle helposti ja luotettavasti. TuntiVelho soveltuu työajanseurantaan toimialasta riippumatta.

Tilaa demo

Unohda Excelit ja paperit - siirry sähköisen ohjelmiston käyttäjäksi

Projektiseuranta

TuntiVelhossa toteutuneet työtunnit ja palkkatapahtumat voidaan kohdistaa projekteittain.

Raportointi

Ohjelmistosta saa kattavan määrän tulosteita raportoinnin avuksi. Valittavana on mm. työntekijä-, työpiste- ja työryhmäkohtaiset tulosteet.

Materiaalit

Ohjelma sisältää valmiit pohjat työsopimuksille ja todistuksille. Järjestelmään voidaan myös tallentaa omia lomakkeita, jotta ne ovat tarpeen tullen nopeasti tarkasteltavissa missä ja milloin vain.

Kellokortti

TuntiVelhoon kuuluu osana myös selainpohjainen kellokorttijärjestelmä, johon työntekijä voi leimata työaikansa. Esimiehen hyväksynnän jälkeen toteutuneiden työtuntien tiedot siirtyvät tarvittaessa sähköisesti palkanlaskijalle.

Mikäli käytetään mobiilikellokorttia, tehtyihin leimauksiin on tarvittaessa mahdollista liittää myös paikannus, jolloin esimies voi tarkastella, missä työntekijä on leimauksen suorittanut.

Käyttöoikeustasot

Jokaiselle TuntiVelhon käyttäjälle luodaan omat tunnukset ja määritellään käyttöoikeudet. Työntekijällä voi esimerkiksi olla oikeus kirjata omat toteutuneet työtunnit ja esimiehellä puolestaan laajemmat oikeudet tietojen muokkausta ja hyväksyntää varten. Palkanlaskijalle voidaan antaa oikeudet hakea palkanmaksuun tarvittavat tiedot suoraan TuntiVelhosta.

Helppokäyttöisyys

Perustoiminnot oppii nopeasti ja ohjelma soveltuu hyvin myös henkilöille, joilla on vähemmän kokemusta tietokoneen käytöstä. Myös asiakastuki palvelee mielellään ja auttaa asiakkaitamme TuntiVelhon käytössä.

Selainpohjaisuus

Selainpohjaisuuden ansiosta ohjelmistoa voi käyttää siellä missä internet toimii; ulkomailla, kotona, työpaikalla. Ohjelmisto ei vaadi asennuksia työpisteelle.

Työntekijän mobiliikäyttöliittymä

Työntekijän mobiilikäyttöliittymän avulla työntekijä voi kirjata toteutuneet työvuoronsa suoraan omalla älypuhelimellaan, joko kellokortilla leimaten tai takautuvasti. Näin työvuoromerkinnät ovat aina mukana, missä vain internet-yhteys on.

Korkea tietoturva

Ohjelman käyttöympäristö ja palveluiden ylläpito on turvattu 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelman tiedoista otetaan varmuuskopioita useita kertoja päivässä, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia tietojen säilymisestä. Kaikki tietoliikenne asiakkaan ja TuntiVelhon välillä liikkuu salattuna, aivan kuten verkkopankkeja käytettäessä.

Tilaa TuntiVelhon demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.TuntiVelhossa ehdottomasti parasta on ohjelman helppokäyttöisyys ja selainpohjaisuus. Yhtä tärkeää on se, että tiedän työaikakirjanpidon olevan ajantasainen ja tallessa.

Katja Suominen, Turun kaupunkilähetys ry

Nykyaikainen työajanseurantaohjelma

Rakennus Melin Oy

Sähköinen ohjelmisto mahdollisti etätyöskentelyn.

– Rainer Melin, Rakennus Melin Oy

Turun Kaupunkilähetys ry

Toimiva järjestelmä tuo työajanseurantaan vakuuttavuutta ja selkeyttä.

Katja Suominen, Turun Kaupunkilähetys ry

Monipuolinen työkalu työajanseurantaan

Onko käytössänne paperiset tuntikortit?

Työntekijän kirjatessa tuntinsa suoraan sähköiseen järjestelmään, käsialaa ei tarvitse tulkita. Helppo kirjausnäkymä ja selkeä valikko auttavat tallentajaa tuntikirjauksessa. Työntekijän ei tarvitse myöskään huolehtia tietojen toimittamisesta eteenpäin, sillä ne ovat tallennuksen jälkeen välittömästi esimiehen luettavissa. Sähköisen tuntikortin etuna on myös tietojen turvallinen ja asianmukainen arkistointi.

Missä säilytätte työsopimuksia ja työsuhteisiin liittyviä asiakirjoja?

TuntiVelho sisältää valmiita työsopimus- ja työsuhdelomakkeita. Työsuhdetietoihin voidaan tallentaa myös muita työsuhteisiin liittyviä dokumentteja. Palkanlaskija saa tiedot yrityksen työntekijöiden yhteystietoihin tehdyistä muutoksista sekä uusista ja päättyneistä työsopimuksista ohjelmiston välityksellä. Tämä helpottaa palkanlaskijan työtä ja vähentää näin tilitoimiston laskuttamia lisätyötunteja. Kaikki tiedot ovat asianmukaisesti turvassa.

Ovatko laskutettavat tunnit hukassa?

TuntiVelho auttaa myös projektiseurannassa. Tehdyt tunnit on helppo eritellä projekteittain sekä esimerkiksi urakkaan ja laskutettaviin tunteihin työtehtävien mukaan. TuntiVelhosta saa tulosteet jo kesken palkanlaskentajakson, mikä mahdollistaa esimiesten nopeankin reagoinnin työnjohtoon.

Tarvitsetko reaaliaikaista työajanseurantaa?

TuntiVelhoon kuuluu osana myös selainpohjainen kellokortti-sovellus. Enää ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa, vaan kirjaukseen soveltuu tavallisen pc-tietokoneen lisäksi tabletti tai älypuhelin. Kellokortilla voidaan leimata normaalien töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi mm. vuosilomat, koulutukset ja työpistekohtaiset tunnit. Kirjatut tunnit siirtyvät TuntiVelhoon esimiehen käsiteltäviksi.

Ohjelmiston käyttö ja käyttöönotto on helppoa. Ohjelmisto on selainpohjainen, joten tarvitset ainoastaan tietokoneen tai muun nettiyhteydellä varustetun päätelaitteen.

TuntiVelholla palkkatapahtumat sähköisessä muodossa

TuntiVelhon avulla palkkatapahtumia ei tarvitse enää kopioida asiakkaan toimittamilta papereilta manuaalisesti vaan ne ovat TuntiVelhon avulla saatavissa sähköisessä muodossa.

Palkanlaskijalle on oma työpöytänsä josta yrityksen tiedot on helposti haettavissa. Samalla työpöydällä näkyvät myös asiakasyrityksen työsuhteissa tapahtuneet muutokset. Oletko kokeillut sähköistä siirtotiedostoa? Sähköinen siirtotiedosto tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse näpytellä tietoja yksitellen palkanlaskentaohjelmaan vaan tallentaessasi siirtotiedoston, tiedot tippuvat automaattisesti paikoilleen palkkalajinumeroiden mukaan. Kun tiedot siirretään sähköisesti, näppäilyvirheiden mahdollisuus pienenee. Yritykset, joilla on paljon tuntityöläisiä ja muuttuvia tietoja palkanlaskennan perusteissa, työllistävät palkanlaskijaa melkoisesti. TuntiVelhon avulla kaikki muuttuva tieto, yrityskohtaiset korvaukset ja tuntipalkkaisten tiedot on mahdollistaa siirtää sähköisesti yleisimpiin palkanlaskentaohjelmiin.

TuntiVelhosta löytyy valmiita liittymiä mm. seuraaviin palkanlaskentaohjelmiin:
Mepco, ProCountor, Netvisor, Asteri, Econet, eFina, Fivaldi, Innova, Lemonsoft, Liksa, Maestro, Major Blue, Nova, Personec W / Wintime, Dateko, Populus, Sauma, Sonet / Status, Unes

Mepco HRM

Mepco HRM -kokonaisuus on suunniteltu työsuhteen elinkaaren kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen.

Lue lisää

Procountor

Procountorin avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella pilvipalveluna ja saat samalla käyttöösi.

Lue lisää

TuntiVelho on osa Mepco Total -ohjelmistoperhettä

Olemme julkaisseet uuden Mepco Total –tuoteperheen, johon kuuluvat työaikaratkaisutuotteemme TyövuoroVelho, MaraPlan Pro, TuntiVelho sekä palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon keskittyvät Mepco HRM -tuotteet.

Omien tuotteidemme lisäksi tarjoamme laajasti eri kumppaniratkaisuja osana kattavaa Mepco Total -tuoteperhettämme.

Mepco Total jatkaa uusien tuotteiden ja kumppaniratkaisujen avulla laajentumistaan ainutlaatuiseksi palkanlaskentaa, henkilöstöhallintoa, työajanhallintaa ja paljon muuta kattavaksi kokonaisratkaisuksi.

 

Back to top